Voorzieningen

/Voorzieningen

Gym
Wasserette
Binnentuin
Fietsenstalling
Deelauto’s
Pakketservice
Service Desk

Hier woon je compleet met voorzieningen die jou ontzorgen. Een prettige entrée, veiligheidsvoorzieningen, je gemeubileerde appartement, binnen- en buiten faciliteiten, basis services zoals water, elektriciteit, wifi en TV.

Gym

Op de 5e verdieping van het gebouw vind je een gym met moderne sportapparatuur. Alle bewoners hebben vrij toegang.

Wasserette

Op de 3e en 6e verdieping zijn wasseretteruimtes met Miele was- en droogapparatuur voor je dagelijkse was beschikbaar. **De wasmachines werken via een digitaal betaalsysteem. 

Dakterras

Kom jij ook genieten van het zonnige dakterras op de 5e verdieping. Je kunt hier een borrel drinken met je buren, vrienden of familie. Het terras is voorzien van meubilair en planten.

Binnentuin

Bij de entree van het gebouw vind je de centrale binnentuin waar je kunt genieten van een mooi boek, een drankje of gewoon van het groen. Heerlijk na een dag studeren of werken. 

Internet (Wifi) & TV

In de appartementen is internet (Wifi) & een TV-aansluiting beschikbaar. Internet (50mb wired & wireless) en de tv-aansluiting worden collectief aangeboden. Je kunt jouw pakket naar wens zelf via Ittdesk aanpassen. Zie hiervoor de pagina all-in wonen. 

Service Desk

De service desk bij de entree van het gebouw is overdag geopend. De medewerkers zijn beschikbaar voor allerlei vragen en regelen dat eventuele technische storingen snel verholpen worden. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuur en regelen alle administratieve zaken.

Fietsenberging

Elk appartement heeft de beschikking over een fietsplek in de overdekte afgesloten fietsenberging, dicht bij de entree van het gebouw.

Security

Het gebouw en het terrein zijn voorzien van beveiligingscamera's. Een securitybedrijf maakt regelmatig rondes en is snel te plaatse in geval van nood. Alle toegangsdeuren zijn voorzien van elektronische sloten die je kunt openen met een persoonlijke keytag. De voordeur is voorzien van een intercom met camera die je kunt bedienen via een app.

Parkeerplaatsen te huur (beperkt)

Op het aangrenzende parkeerterrein is een beperkt aantal auto parkeerplaatsen te huur. Wil je hier meer over weten laat het ons dan weten.

Rookvrij gebouw/h3>

MB275 is een rookvrij gebouw. Dat betekent dat er in alleen mag worden gerookt op het eigen balkon of in de binnentuin (speciaal aangewezen ruimte).

Elektrische deelauto’s en -fietsen

Via een app van onze partner HUUB kun je gebruik maken van de beschikbare elektrische auto of een snelle e-bike op de momenten dat dit voor jou handig is. Deze duurzame vervoersoplossing wordt voor een scherp tarief aangeboden.

Pakketservice

Je hoeft niet meer thuis te zijn om jouw pakketjes te ontvangen. Met de pakketkluisjes kun je een pakketje ontvangen en op een moment ophalen dat jou schikt.

Verwarming en groene stroom worden collectief geregeld. Je betaalt daardoor lagere gebruikskosten. Je betaalt hiervoor maandelijks een voorschot. Op basis van werkelijk verbruik worden de uiteindelijke kosten verrekend. Zie hiervoor de pagina all-in wonen.