Over ons

/Over ons

Comfortabel
Je eigen plek
Gemeubileerd
Voorzieningen
Veilig
Service
Duurzaam

De renovatie- en bouwwerkzaamheden van MB275 zijn in volle gang. Naar verwachting worden de 234 studio's en appartementen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd. Vanaf de start van de verhuur en is er een gemeubileerde modelwoning beschikbaar, zodat je op je gemak kunt ervaren of je je hier thuis voelt. Tijdens de speciale open dagen ontmoet je direct je nieuwe buren. Meld je nu aan als belangstellende en we houden je automatisch op de hoogte.

Woon je in MB275 dan heb je direct al een aantal comfortabele services die het wonen nog aangenamer maken. Jouw buren zijn jonge hoogopgeleide mensen. Het kan erg gezellig zijn om met een van je buren af te spreken op het dakterras of samen te sporten. Of met elkaar te borrelen, een voetbalwedstrijd te kijken of in de zomer te chillen in de gezellige binnentuin!

Naast het compleet gemeubileerd wonen is in MB275 al veel voor jou geregeld. 

We zetten het nog even voor je op een rij:

  • Compleet gestoffeerd en gemeubileerd appartement vanaf  circa 20 - 38 m2
  • Onderhoud van het gebouw, schoonmaak, groenonderhoud 
  • Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet
  • Keuken met inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak
  • Verwarming, groene stroom, basis internet en TV kanalen voor jouw appartement
  • Service desk waar je terecht kunt met vragen of voor hulp
  • Beveiliging met elektronische sloten, beveiligingscamera’s en security service
  • Fietsenberging, elektrische deelauto’s en -fietsen
  • Gym, wasserettes, dakterras, tuin, pakketkluisjes

Om te sporten, relaxen en je boodschappen te doen kun je vlakbij terecht. Op de begane grond van MB275 is een huisartsenpraktijk en een apotheek. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je slechts over te steken. Hier vind je een Albert Heijn en een Jumbo supermarkt, maar ook speciaalzaken zoals een bakker, een groenteboer, een slager en een Indonesische toko. Daarnaast is er een drogist, een bloemist en een fietsenwinkel. In het Zuiderpark op 5 minuten van jouw nieuwe appartement – kun je hardlopen, bootcampen, skaten, fietsen of lekker neerploffen voor een picknick of een barbecue.

Op circa 10 minuten fietsafstand ben je aan de Noordzeekust om heerlijk te zonnen of verfrissend uit te waaien!